Snelle verwerkingstijd
Professionele werkwijze
Ruim 20 jaar in het vak
Garantie

Welkom bij spuiterij Vendelbos

Spuiterij Vendelbos is een allround zelfstandig auto schadeherstelbedrijf.  In ons bedrijf verzorgen we niet alleen de auto-schadeherstel werkzaamheden, maar maken we ook gebruik van onze eigen spuitcabine en verfmengkamer. Hierdoor kunnen we voor alle merken auto’s de verfkleuren mengen en spuiten. Niet alleen voor auto’s en andere voertuigen, maar bijvoorbeeld ook voor meubels, radiatoren en keukens. Voor alles waar verf op kan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als autoschadehersteller en spuiter en beheers alle facetten in het werk. Van demontage, plaatwerken, restauratie en spuitwerk (hiervoor ben ik ook in het bezit van de benodigde diploma’s). Mijn werk is mijn passie, elke opdracht is een nieuwe uitdaging en streef ik voor het optimale resultaat. Ik zal altijd dat stapje meer maken. Met minder ben ik niet tevreden, perfectie is mij toevertrouwd.

In ons pand wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur, en wordt alleen met de hoogste kwalitatieve producten gewerkt zodat wij het beste resultaat garanderen.

Bovendien wordt het milieu hierbij zo min mogelijk belast. Het spreek vanzelf dat wij blijven bijscholen, zodat de kennis up-to-date blijft.

Heb je nog wensen of vragen? Wij geven je graag een professioneel advies.

– François Vendelbos –

  • Snelle verwerkingstijd
  • Professionele werkwijze
  • Ruim 20 jaar in het vak
  • Garantie