Snelle verwerkingstijd
Professionele werkwijze
Ruim 20 jaar in het vak
Garantie

Autoschade herstel

Je schade snel, goed en professioneel laten repareren. Uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, reparatie van schade aan de lak, bumper of velgen? Zelfs voor doffe koplampen hebben we een mooie oplossing. Wij staan voor je klaar!

Spuiterij Vendelbos is vakkundig en allround op gebied van alle soorten autoschadeherstel, voor alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s en alle soorten spuitwerk. Wij beschikken over ruime ervaring, en er wordt alleen met de hoogste kwalitatieve producten gewerkt zodat wij het beste resultaat garanderen. Bovendien wordt het milieu hierbij zo min mogelijk belast.

Wij informeren je van tevoren over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb je schade en wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Spotrepair

Kleine krasjes, geschaafde bumper/hoekjes of steenslag? Ook voor het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen staan wij voor je klaar.
Lees verder

Uitdeuken zonder spuiten

Geen lakschade maar wel deukjes? Parkeer- hagel- of transportschade leveren nog wel eens deukjes op. Wij verwijderen deze snel en eenvoudig zonder bij te spuiten.

Koplamp reparatie

Helder zicht? Koplampen spuiten dat maakt een wereld van verschil. Denk aan je veiligheid, zeker met donkere dagen!
Lees verder

Reparatie van alle soorten bumpers

Met onze alternatieve technieken repareren wij o.a. kunststof bumpers.

Bekleding en dashboardreparatie

Scheurtjes en/of brandgaatjes in je stoffen of lederen bekleding? Wij maken deze zo goed als onzichtbaar. Restaureren van slijtageplekken en het professioneel overspuiten in de juiste kleur met een flexibele en ademende leder verf behoort ook tot de mogelijkheden.

Brommers en motoren

Neem eens een kijkje bij ons portfolio om te zien wat de mogelijkheden zijn.